Digitalsnack-modellen

Skapa en social media strategi som ger effekt. Under en timme skapar vi en konkret arbetsmodell som är anpassad efter deltagarnas verksamhet och målgrupp.

Sociala medier 2017

Vad krävs för att lyckas på sociala medier 2017? Vilka kanaler ska man satsa på och vilket innehåll ger bäst effekt? Detta och mycket mer går vi igenom i denna föreläsning på 1 timme.

Facebook

Facebook är sociala mediet som används mest av svenskar. Men även om de flesta använder Facebook, så ser användandet väldigt olika ut från målgrupp till målgrupp. Den här entimmes utbildningen passar dig som vill du veta mer om målgrupperna på Facebook och hur mediet fungerar.

Instagram och Instagram Stories

Instagram är Sveriges största sociala nätverk och nylanserade Instagram Stories har gått om Snapchat i antalet stories per dag. Detta är ett kraftfullt nätverk! Under en timme berättar vi hur du nyttjar Instagram och Instagram Stories på bästa sätt!

Snapchat

Snapchat har främsta målgruppen bland reklamkänsliga unga mellan 12-18 år. Under en timme berättar vi hur Snapchat fungerar och hur man bygger varumärke och når den målgruppen.

LinkedIn

Nya LinkedIn är här! I denna föreläsning går vi igenom varför man bör använda LinkedIn, hur man når ut i flödet och maximerar sin synlighet med rätt profil.

Skräddarsydda föreläsningar

Är du ute efter en föreläsning om något annat? Kontakta oss så skräddarsyr vi en föreläsning efter dina önskemål.

Få Digital update & Ultimata social media guide

Ta del av våra Digital updates för att ta del av de senaste nyheterna inom sociala medier och alltid ha koll på när ett nytt poddavsnitt av Digitalsnack släppts.
När du blir prenumerant får du dessutom Digitalsnacks Ultimata social media guide med de bästa tipsen för att få ditt innehåll att flyga i sociala medier.