/ / / Dela fler bilder på Instagram

Dela fler bilder på Instagram

med Inga kommentarer

Hur delar man fler bilder på Instagram? Här ger Digitalsnack en steg-för-steg guide hur du delar flera bilder i ett inlägg i ditt Instagramflöde!

Undvik collage - Dela fler bilder på Instagram istället

Det är lätt att vilja för mycket på Instagram. Du har flera snygga bilder du vill lägga upp på samma gång och väljer att lägga in dom i ett collage och posta. Men tänka gärna om! Varför?

Instagram är ett ett visuellt medie som används i mobilen. I mobilen blir ytan begränsad vilket innebär att du som postar innehåll behöver ha bilder eller videos som är tydliga. 
Undvik därför bilder med många saker i, bilder och videos där det händer mycket saker eller gör collage där bilderna blir små och svåra att uppfatta. 

Bilderna vi får upp i vårt Instagram-flöde ger oss en direkt känsla om vi gillar den eller inte. Gör era följare en tjänst och var tydliga! Närbilder, fokus på det viktiga eller använd Instagrams funktion att del fler  bilder i samma post!

Du kan dela upp till tio bilder och videos i en post. Bilderna scrollas genom att swipa åt vänster. Enkelt och stilrent! Dessutom öppnar det upp för att bli lite mer kreativ. Att skapa bilder som håller ihop eller berättar en historia. Så låt era kreativa hjärnor jobba tillsammans med era storytelling skills så ska nog detta bli hur bra som helst!

Hur skapar du inlägg på Instagram med flera bilder?

1. Uppdatera så du har den senaste versionen av Instagram.
2. Öppna appen och gör som vanligt när du ska lägga upp en post.

Instagram bilder

3. I ditt fotoalbum finns tre symboler att välja på: Boomerang, Layout och sist finns symbolen för att lägga till fler bilder.

Instagram Bilder

4. Välj sedan vilka bilder du vill posta (upp till 10 st)
5. Redigera om du vill ändra ordningen på bilderna genom att hålla fingret på en bild och sedan flytta den.
6. Redigera enskilda bilder genom att klicka på den runda cirkeln längst till vänster

Instagram bilder
7. Gå sedan vidare och skriv in en text, Lägga till plats eller tagga personer i bilderna. Posta när du känner dig klar. Klart!

Instagram Bilder

Nyfiken att bli ännu bättre på Instagram? Läs gärna vårt blogginlägg "Ta dina Instagram-stories till en ny nivå"!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *