/ / Bli ett säkerhetsproffs!

Bli ett säkerhetsproffs!

med Inga kommentarer

Avsnittets tema: Så blir du ett säkerhetsproffs!

IT-säkerhet har sedan i sommars varit ett hett diskuterat ämne. Men det kan vara svårt att veta exakt hur man skyddar sitt företag från olika hot. I detta poddavsnitt har vi intervjuat en hacker som är specialiserad på att undersöka att företags datasäkerhet håller måttet. Men andra ord, han vet vad som fungerar och hur Du skyddar dig på nätet!

Intresserad av ordning och reda? Då tipsar vi om vårt avsnitt "Så undviker du gråzonen i sociala medier". Ett packat avsnitt med tips och råd från Advokatfirman Marlaw så du kan undvika att hamna i gråzonen. 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 31 OKTOBER. Då gästas podden av Linda Palmgren som är VD för United Influencers som beskriver sig som "Nordens första influencer marketing agency". Linda kommer att prata om hur företag kan bygga varumärke och öka försäljningen med Influencer Marketing.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår poddar på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media guiden".

Digitalsnack här tillsammans med Jonathan Kax från företaget Bitsec

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *