/ / Öka din försäljning med influencer marketing

Öka din försäljning med influencer marketing

med Inga kommentarer

Avsnittets tema: Öka försäljningen med influencer marketing

Influencers, du har säkert hört det många gånger. Men har du tänkt på hur influencers skulle kunna hjälpa ditt företag att öka varumärkeskännedomen och öka försäljningen? I detta poddavsnitt har vi träffat Linda Palmgren som är VD för United Influencers som beskriver sig som "Nordens första influencer marketing agency". Linda kommer att prata om hur man som företag bör tänka som vill jobba med Influencer Marketing.

Vill ni veta mer om hur det är att vara influencer tipsar vi om tidigare poddavsnitt där vi gästades av YouTube-stjärnorna Hampus Hedström och Manfred Erlandsson från Splay. 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 14 november. Då gästas podden av start-upen Signal Signal som skapat ett omvärldsbevkningsverktyg för ljud!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår poddar på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media guiden".


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *