/ / Så lyckas du med tävlingar på Facebook

Så lyckas du med tävlingar på Facebook

med Inga kommentarer

Avsnittets tema: Så lyckas du med tävlingar på Facebook

Det närmar sig jul och många företag passar på att skapa tävlingar på sociala medier. I detta avsnitt tipsar vi hur man skapar de bästa förutsättningarna för att lyckas med tävlingar på Facebook, utan att bryta mot några regler. Tyvärr så genar många företag och bryter inte bara mot Facebooks egna regler utan även svensk lagstiftning. 

Vi bjöd in Cecilia Torelm Tornberg från Advokatfirman Marlaw som är experter på marknadsrätt för att fråga hur man t.ex måste utforma en tävling för att den ska vara laglig och hon berättar även vilka regler som gäller om man använder bilder i tävlingar. 

Vill du veta mer om lagar och regler på sociala medier? Då tipsar vi om vårt avsnitt "Så undviker du gråzonen i sociala medier". Ett packat avsnitt med tips och råd från Advokatfirman Marlaw så du kan undvika att hamna i gråzonen.

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 12 december. Årets sista podcastavsnitt har vi laddat med en framtidsspaning inför 2018.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår poddar på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media guiden".

Digitalsnack träffade Cecilia på Marlaw

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *