/ / Framtidsspaning: Sociala medier 2018

Framtidsspaning: Sociala medier 2018

med Inga kommentarer

Avsnittets tema: Framtidsspaning sociala medier 2018

Årets sista avsnitt av Digitalsnack-podden handlar om 2017 års största händelser i sociala medier. Vi kolla på olika trender, best-of listor och tänker tillbaka på vårt egna social medieår. Vi kommer även att granska oss själva - hur bra siade vi förra året hur 2017 skulle bli? Och hur många rätt får vi i år när vi framtidsspanar hur sociala medier kommer att se ut 2018. Vad tror du kommer hände under 2018? Skriv gärna till oss och berätta via mail, messenger eller stories

Tack för att ni lyssnat!

Detta är årets sista poddavsnitt och vi är tillbaka igen efter lite julledighet i början på februari. Då kommer vi tipsa om hur du skapar en strategi för 2018 som kommer att ta din närvaro på sociala medier till en ny nivå!

Har ni missat något av årets avsnitt som har vi listat dom alla här. 

Vad vill du höra i Digitalsnack-podcast?

Har du tips på vad Du skulle vilja höra i podden nästa år? Någon person, ämne eller företag som vi ska intervjua? Kontakta oss gärna på FacebookTwitter,  Instagram eller maila oss på hej@digitalsnack.se

God Jul & God Nytt År önskar vi er alla fantastiska lyssnare <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *