/ / Lisa Gunnarsson: Så här lyckas du med LinkedIn!

Lisa Gunnarsson: Så här lyckas du med LinkedIn!

med Inga kommentarer

Lisa Gunnarsson, VD LinkedIn -  Så lyckas du med LinkedIn

I detta avsnitt av podden kommer Lisa Gunnarsson, VD på LinkedIn i Norden ge flera konkreta och bra tips på hur man ska komma igång och vad man ska tänka på för att lyckas på LinkedIn 2018. Dessutom avslöjar Digitalsnack´s Jenni sina kom-igång-tips då hon nu skapat en ny strategi för att bli mer aktiv på LinkedIn framöver! 

 

Vad krävs för att lyckas på LinkedIn 2018?

Enligt Svenskarna och Internet ökade antalet användare på LinkedIn 2017 med 4%. Men vi kan nog förvänta oss en ännu högre siffra under detta året. 

Man kan också läsa i rapporten att endast 3% använder mediet dagligen och att det är mer vanligt med män än kvinnor. Aktiviteter man oftast gör på LinkedIn är oftast mer statistik än sociala, vilket är synd då man inte nyttjar mediets fulla potential!

Trots statistiken bubblar det kraftigt kring affärsnätverket LinkedIn just nu! Flera nya förändringar, video och flera ambassadörer har gjort att ALLA nu pratar om LinkedIn. 

Men det finns tyvärr många som fortfarande har svårt att komma igång, så vi satte oss ner med Lisa Gunnarsson, VD för LinkedIn i Norden på deras kontor i centrala Stockholm för att fråga: Hur lyckas man med LinkedIn 2018? Svaret får du i podden!

Om Lisa Gunnarsson

Lisa har varit VD för LinkedIn i Norden sedan 2015. Blev 2012-2014 nominerad till "Sveriges framtida kvinnliga ledare". 

Här kan ni läsa mer om Lisa. 

Digitalsnack Cecilia Victoria Ålsund Jenni Laapotti Lisa Gunnarsson LinkedIn

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 6 mars då gästas vi av Ängla från advokatfirman Delphi som kommer att reda ut en del begrepp gällande GDPR och sociala medier. 

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår poddar på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

 

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media guiden".


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *