/ / Så får du 70 000 följare på Instagram

Så får du 70 000 följare på Instagram


Hur får du rätt följare på Instagram?

Att man ska ha följare är ju självklart när vi pratar sociala medier. Men hur får vi rätt följare? Har du någonsin tänkt på det?

Oftast bjuder vi in våra vänner att gilla vår sida. Men är de dina kunder? Kanske köper de ändå dina produkter eller tjänster oavsett om de följer dig på sociala medier eller inte. 

Att få rätt följare som tar del av ditt innehåll och sedan gör någon typ av konvertering: signar upp till ett nyhetsbrev, köp, läser en nyhet eller blogg. Eller vilket mål du satt upp för din närvaro, är det som gör att tiden du spenderar på sociala medier faktiskt ger effekt. 

I detta avsnittet bjuder vi på en exklusiv intervju med Anna som har en fysisk butik i lilla Västervik men som via sociala medier kunna bygga upp en butik på nätet.

Vi kommer också ge 3 framgångsfaktorer för hur man lyckas med Instagram (men dessa gäller egentligen för alla sociala medier). 

 

Digitalsnack får besök av Boligheter

Någon som har lyckats med detta är Anna Dahl som driver Boligheter.

Hon har över 70 000 följare på Instagram och byggt upp en engagerad följarskara som köper hennes produkter. För Digitalsnack-podden berättar hon:

  • Hur man får rätt följare
  • Hur man fortsätter engagera följarna dag efter dag
  • Hur följarna blir köpare 

Lyssna på avsnittet här! 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 15 maj

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår poddar på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

 

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media guiden".


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *