/ / Så bygger du ett nätverk som säljer åt dig på LinkedIn

Så bygger du ett nätverk som säljer åt dig på LinkedIn

med 2 kommentarer

Därför bör Du jobba med social selling och LinkedIn!

Social selling. Du har säkert hört detta uttryck tidigare. Men vad betyder det? Enkelt förklarat betyder social selling att hitta samt skapa relationer med nya personer online via sociala nätverk som LinkedIn. En djupare mening i ämnet betyder att dessa kontakter som du bygger på sociala nätverk (även fast ni ibland aldrig träffats) rekommenderar dig och dina kunskaper till andra. Om du är en fena på social selling betyder det rent krasst att ditt nätverk blir dina utesäljare och rekommenderar dig till andra i sitt nätverk. Låter ganska magiskt eller hur?

Undrar du nu hur du går tillväga? Bra! Då är det bara att lyssna på detta podcast-avsnittet. Våra sommarvikarier av Digitalsnack-podden, Elin Häggberg och Tina Lindahl ger dig en steg-för-steg guide hur du bygger upp ett nätverk som säljer åt dig på LinkedIn. Vad väntar du på? Börja lyssna och omvandla dina kontakter på LinkedIn till intäkter 👌

Om Elin Häggberg:

Elin startade för två år sedan bloggen Teknifik med ambitionen att skapa en plattform med kunskap och inspiration om teknik, internet och sociala medier där alla kan känna sig välkomna.

Varje vecka gästar Elin Aftonbladet Morgons Tekniksvep där hon pratar om de senaste techsnackisarna. På tisdagar håller hon “Elins Teknikskola” på P4 Örebro och pratar vardagsteknik och internet.

I dag driver hon ett eget företag runt Teknifik.se. Utsågs till Årets medlem i Influencers of Sweden 2016 och 2017 mottog hon Stora influencerpriset för Årets Varumärke.

 

Om Tina Lindahl:

LinkedIn-gurun och Business boostern Tina visar dig hur du ska göra för att bli riktigt duktig på social selling, det nya sättet att göra affärer online.
Idag bokar Tina alla sina möten via LinkedIn och gör även alla sina affärer via plattformen.

Tina är grundaren till Skill X kunskapshub och jobbar även med att koncepta och utveckla företag i tillväxt genom affär -och verksamhetsutveckling.

LinkedIn social selling

Summer take-over av Digitalsnack - Podcast fortsätter!

Nästa vecka gästpoddar Elin Häggberg som driver Sveriges största teknikblogg och LinkedIn gurun Tina Lindahl Digitalsnack-podden igen. 

I nästa avsnitt är temat: ”Lär dig skapa en framgångsrik blogg”.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår poddar på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media guiden".


2 Responses

  1. […] Toll – Linkedinproffset? Har lyssnat på sommarspecialen av digitalsnack, där Elin och Tina pratat om att lyckas på Linkedin och verkligen arbeta med det för att bygga […]

  2. […] i vårt första avsnitt fokuserade vi på detta: hur du skapar ett nätverk som säljer åt dig på LinkedIn! Tina tog på sig doktorsrocken och botade min […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *