/ / Att sätta en stad på kartan genom digitala kanaler

Att sätta en stad på kartan genom digitala kanaler

med Inga kommentarer

Hur viktigt är en stads varumärke?

Just nu pratas det mycket om Instagramable products, places eller events. Alltså saker som personer tenderar att dela med sig kring framförallt på Instagram. Exempel är Starbucks Unicorn Frappuccion eller Googles kontor. Men hur promotar man en hel stad för att locka turister eller företag att besöka, hålla event eller etablera sig?

Det pratar Digitalsnacks sommarpoddare Tina och Elin om i detta avsnittet med en hemlig gäst!  Temat för poddavsnittet är "Att sätta en stad på kartan genom digitala kanaler". Mer vet vi inte 

Lyssna här!

Om Elin Häggberg:

Elin startade för två år sedan bloggen Teknifik med ambitionen att skapa en plattform med kunskap och inspiration om teknik, internet och sociala medier där alla kan känna sig välkomna.

Varje vecka gästar Elin Aftonbladet Morgons Tekniksvep där hon pratar om de senaste techsnackisarna. På tisdagar håller hon “Elins Teknikskola” på P4 Örebro och pratar vardagsteknik och internet.

I dag driver hon ett eget företag runt Teknifik.se. Utsågs till Årets medlem i Influencers of Sweden 2016 och 2017 mottog hon Stora influencerpriset för Årets Varumärke.

Om Tina Lindahl:

LinkedIn-gurun och Business boostern Tina visar dig hur du ska göra för att bli riktigt duktig på social selling, det nya sättet att göra affärer online.
Idag bokar Tina alla sina möten via LinkedIn och gör även alla sina affärer via plattformen.

Tina är grundaren till Skill X kunskapshub och jobbar även med att koncepta och utveckla företag i tillväxt genom affär -och verksamhetsutveckling.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår poddar på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media guiden".


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *