/ / Bästa verktygen för sociala medier som effektiviserar ditt arbete

Bästa verktygen för sociala medier som effektiviserar ditt arbete

med Inga kommentarer

Vilket är det bästa verktyget för att lyckas med närvaron på sociala medier?

Tar publicering av dina sociala medier mycket tid varje månad? Eller är det svårt att hitta bra statistik- och analysverktyg? Kanske har du fullt upp med hundrelaterade händelser på sociala medier. Eller nyfiken vad andra säker om ditt företag och dina produkter? Oavsett vad ditt behov är så finns det ett verktyg som kan hjälpa dig på traven! I detta podcastavsnitt har vi granskat och testat olika social medieplattformar för att se vilken som passar bäst för vilket behov. Vi ger dig plus och minus för alla verktyg samt en sammanfattning över vilka behov plattformerna tillgodoser bäst. Så lyssna in och låt verktygen göra jobbet!

Kombinera gärna detta avsnittet med "Så omvärldsbevakar du ljud i sociala medier" och "Bli ett proffs på omvärldsbevakning"

Plattformar vi nämner i avsnittet

LATER

HOPPER

HOOTSUITE

BUFFER

FALCON

SPROUT SOCIAL

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 18 september. Då kommer vi prata om nya sociala medier och förklara hur dom fungerar och vad du kan ha för nytta av dom.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa våra poddar på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media guiden".


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *