5 vanliga problem med Business Suite och hur du löser dem


Facebook Business Manager eller Business Suite som det också heter, är ett verktyg för att samla Facebooks alla resurser inom företaget. Resurser som Facebook-sidor, Instagram-konton, annonskonton, pixlar och shoppingkataloger mm.
Men det är lätt att gå vilse i både gränssnitt och funktioner. I detta poddavsnittet har Jenni och Cecilia tagit fram lösningar till de fem mest förekommande problemen man gör gällande Business manager/suite.
Allt från hur du lägger till konton, användare och fördelar resurser till hur du lägger till Instagram för att slipa dela ut ditt lösenord.

LYSSNA HÄR

 

 

5 vanliga problem med Business Suite och hur du löser dom

I detta avsnittet av Digitalsnack podcast pratar vi om:

 

⭐️ Vad är Business Manager?
⭐️ Hur man lägger till konton och ge olika roller/resurser
⭐️ Annonskonton och statistik
⭐️ Instagram konton - måste jag lämna ut mitt lösenord?
⭐️ Social shopping och Kataloger

 

 

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

Få tillgång till podden först av alla!

Genom att prenumerera på vår podcast på Spotify, iTunes eller Soundcloud.  får du tillgång till alla våra nya avsnitt fra alla andra! Så bra prenumerera idag!


Stötta vår podcast!

Denna podcast produceras helt utan sponsorer för att vi ska kunna ha all kontroll över innehållet. Att alla avsnitt kännas aktuella, genuina och bjussar på stor mervärde. OM du gillar vår podcast eller något avsnitt. DELA MED DIG till ditt nätverk! Så vi kan nå nya lyssnare och kan fortsätta skapa nya avsnitt till Digitalsnack - social mediepodd! TACK 💕