Allt du behöver veta om UGC (user generated content)


I veckans avsnitt av Digitalsnack podcast pratar vi om ett hett ämne inom marknadsföring- UGC som står för user generated content. Det innebär att en persons inlägg delas vidare i en annans kanal. Som vi alla vet så tar sociala medier mycket tid och kostar därmed mycket pengar. Genom att arbeta med UGC kan du spara både tid och pengar. Konceptet har även många andra fördelar och i avsnittet berätta vi mer om UGC, vad du får och inte får göra, grymma verktyg samt andra smarta tips!

Vilka fördelar finns med UGC?

I detta avsnitt pratar vi inte bara om vad UGC är utan även om de fördelar som finns med konceptet:

  • UGC bidrar med genuinitet
  • Innehållet är skapat för målgruppen
  • UGC inspirerar för eget innehåll
  • Du kopplas samman med olika personer
  • Trovärdighet personliga rekommendationer
  • Kostnadseffektivt

Vill du läsa mer om UGC? Kika på vårat blogginlägg här!

Lyssna på poddavsnittet här!

 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

I Nästa avsnitt av Digitalsnack podcast kommer vi att svara på era frågor om sociala medier. Vad vill du veta? Fråga oss så svarar vi. Avsnittet släpps den 12 november. Skicka oss en fråga nu direkt och missa inte avsnittet!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss