Att sätta en stad på kartan genom digitala kanaler


Hur viktigt är en stads varumärke?

Just nu pratas det mycket om Instagramable products, places eller events, alltså saker som personer tenderar att dela med sig av på framför allt Instagram. Exempel på detta är Starbucks Unicorn Frappuccino eller Googles kontor. Men hur promotar man en hel stad för att locka turister eller företag att besöka, hålla event eller etablera sig?

Det pratar Digitalsnacks sommarpoddare Tina och Elin om i detta avsnitt som dessutom har en hemlig gäst! Temat för poddavsnittet är "Att sätta en stad på kartan genom digitala kanaler". Mer än så vet vi inte 

Lyssna här!

Om Elin Häggberg:

Elin startade för två år sedan bloggen Teknifik med ambitionen att skapa en plattform med kunskap och inspiration om teknik, internet och sociala medier där alla kan känna sig välkomna.

Varje vecka gästar Elin Aftonbladet Morgons Tekniksvep där hon pratar om de senaste tech-snackisarna. På tisdagar håller hon “Elins Teknikskola” på P4 Örebro och pratar vardagsteknik och internet.

I dag driver hon ett eget företag runt Teknifik.se. Hon utsågs till Årets medlem i Influencers of Sweden 2016 och 2017 mottog hon Stora influencerpriset för Årets Varumärke.

Om Tina Lindahl:

LinkedIn-gurun och Business boostern Tina visar hur du ska göra för att bli riktigt duktig på social selling, det nya sättet att göra affärer online.
Idag bokar Tina alla sina möten via LinkedIn och gör även alla sina affärer via plattformen.

Tina är grundaren till Skill X kunskapshub och jobbar även med att koncepta och utveckla företag i tillväxt genom affärs- och verksamhetsutveckling.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media guiden".


Kommentera