Bästa verktygen för sociala medier som effektiviserar ditt arbete


Vilka är de bästa verktygen för att lyckas med närvaron på sociala medier?

Tar publicering av dina sociala medier mycket tid varje månad? Eller är det svårt att hitta bra statistik- och analysverktyg? Kanske har du fullt upp med hundrelaterade händelser på sociala medier? Eller är du nyfiken på vad andra säger om ditt företag och dina produkter? Oavsett vad dina behov är finns det verktyg som kan hjälpa dig på traven! I detta podcastavsnitt har vi granskat och testat olika social medieplattformar för att se vilket verktyg som passar bäst för vilket behov. Vi ger dig för- och nackdelar med alla verktyg samt en sammanfattning över vilka behov plattformerna tillgodoser bäst. Lyssna på avsnittet och låt verktygen göra jobbet!

Kombinera gärna detta avsnitt med ”Så omvärldsbevakar du ljud i sociala medier” och ”Bli ett proffs på omvärldsbevakning”

Plattformar vi nämner i avsnittet

LATER

HOPPER

HOOTSUITE

BUFFER

FALCON

SPROUT SOCIAL

Kommande avsnitt av Digitalsnack – Podcast

Nästa avsnitt släpps den 18 september. Då kommer vi prata om nya sociala medier och förklara hur de fungerar och vad du kan ha för nytta av dem.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu ”Den ultimata social media-guiden”.