Det bästa från Social Media Week London 2018


Jenni och Cecilia går igenom det bästa från Social Media Week London 2018!

I detta avsnitt får ni höra den allra senaste spaningen inom sociala medier från Social Media Week London 2018. Cecilia och Jenni flög över till Storbritanniens huvudstad för att ta del av framtidens sociala medier. I detta poddavsnitt pratar de om bland annat dessa ämnen:

  • Vad kommer hända inom Influencer marketing 2019?
  • Hur når man Generation Z?
  • Sociala medier och psykologi - vad kan vi lära oss?
  • Hur och varför bör företag jobba med dark social?

 

Är du intresserad av att läsa mer om våra beteenden på sociala medier? Kolla in vår sammanfattning av den senaste rapporten om hur Svenskarna använder sociala medier 2018 här.

jenni cecilia social media week

Vad är Social Media Week?

Social media week är det ledande evenemanget när det gäller nyheter om sociala medier. Det är en konferens där det delas idéer, innovationer och insikter om sociala medier och hur det förändrar företag, samhället och kulturer världens runt. Du kan läsa mer om evenemanget på socialmediaweek.org.

 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 11 december.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".