E-handel och sociala medier


Veckans tema: E-handel

I veckans avsnitt av Digitalsnack pratar vi om hur man lyckas med e-handel. Vi intervjuar också proffsen Pauline Grindvall som driver webbshoppen My Perfect Day och Jakob Twedmark från Motillo som är experter på digitala affärer! Ni får många tips på vad man ska tänka på när man startar en e-handel och hur man gör för att lyckas med sin försäljning med hjälp av sociala medier!

I podden tar vi även upp en ny EU-lag om tvistlösning och lite fakta kring det. Som e-handlare är du skyldig att länka vidare till EUs plattform för tvistlösningar. Konsumentverket har en bra beskrivning om hur du ska tolka lagen och hur du kan göra. Vill ni veta mer fakta än de vi tar upp i podden kan ni läsa Postnords rapport E-handeln i Norden 2016.

Digitalsnack på Företagssalongen!
Den 15 september klockan 15.10-15.30 kommer Digitalsnack hålla i en panelförfrågning med temat "Frågorna du inte vågar ställa om den digitala transformationen". I svarspanelen sitter Pernilla Eduard, marknadschef Wermland Opera; Sven Erik Månsson VD Poolwater samt Emma Kraft, Kommunikatör Partners Reklambyrå. Panelförfrågningen spelas in live och lanseras sedan som ett poddavsnitt den 22 september här på Digitalsnack.se. Boka din plats idag genom att maila till: jenni.laapotti@gmail.com.
Mer information finns på: http://www.foretagssalongen.se/forelasningar/

Nästa veckans poddavsnitt 8/11.
Nästa vecka blir ett specialinspelat poddavsnitt från Företagarnas Misstagens Mästare.

Tyck gärna till om veckans podd på FacebookTwitter eller Instagram!