Fråga Digitalsnack


Vi älskar när våra läsare och lyssnare skickar in frågor om sociala medier till oss! Därför har vi tillägnat ett helt poddavsnitt till just detta. I det här avsnittet svarar vi på Digitalsnack på några av de vanligaste frågorna vi får in. För att kunna svara så bra som möjligt är hela Digitalsnack-gänget med i detta avsnitt. Jenni är expert på statistik och analys, Cecilia älskar att jobba med strategier och Amanda sköter all publicering och skapar innehåll för både våra egna och våra kunders kanaler. Det innebär att det dessutom är det poddebut för vår social media manager Amanda!

Vi svarar på era frågor!

I detta avsnitt svarar vi på era frågor gällande:

  • Vad är våra olika roller på Digitalsnack?
  • Vilken utbildning efterfrågas i branschen?
  • Ska man publicera olika innehåll i olika kanaler?
  • Hur lyckas man man annonsering på Facebook och LinkedIn?
  • Vad kommer att trenda framöver?

 

Lyssna på poddavsnittet här!

Bild på de som jobbar på Digitalsnack - social mediebyrå: Jenni Laapotti, Amanda Ahlenius och Cecilia Victoria Kärrberg

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt av Digitalsnack podcast släpps den 16 april. Då har vi ett avsnitt helt dedikerat till hur man annonserar på Instagram och Facebook! Missa inte det avsnittet.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss