iDeal of Sweden – succé tack vare influencer marketing


Så har Ideal of Sweden lyckats med hjälp av sociala medier

I detta avsnitt intervjuar vi Nathalie Edström, iDeal of Swedens Social Media Manager! Ideal of Sweden är en riktig framgångssaga som växt enormt de senaste åren. Nathalie var en av föreläsarna på Sociala medierdagen och gav massor med tips på hur företag kan jobba med influencer marketing. Nu kan även ni som inte var på Sociala medierdagen ta del av hennes tips! I det här avsnittet pratar vi bland annat om:

  • iDeal of Swedens resa
  • Hur sociala medier bidragit till deras succé
  • Hur ska företag tänka när de kontaktar influencers?
  • Do's and Don'ts när man jobbar med influencer marketing
  • Eget innehåll vs User-Generated Content

Vill du fördjupa dig ännu mer i Influencer Marketing? Lyssna på vårt poddavsnitt där vi intervjuar Linda Palmgren, tidigare VD för United Influencers som beskriver sig som "Nordens första influencer marketing agency".

Vilka är iDeal of Sweden?

iDeal Of Sweden är ett mode- och livsstilsvarumärke för mobila tillbehör. Alla produkter är i egen design och utveckling. Företaget startades 2013 och fokus har alltid varit att skapa produkter som förenklar och gör skillnad i människors vardag. Nathalie Edström jobbar som Social Media Manager. Hon har verkligen växt med företaget och har gått från att vara en av de första anställda till att idag ha ett team på 12 personer som jobbar med enbart sociala medier.

Läs mer om iDeal of Sweden på deras hemsida och kolla in deras Instagram!

 

Rösta på Digitalsnack till Stjärnföretagare 2018

I podcasten nämner vi även att Digitalsnack blivit nominerade till Mitt företags pris Stjärnföretagaren 2018. Läs mer om priset och ge din röst på Mitt företags hemsida.

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 13 november.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".