Influencer marketing med Linda Hörnfeldt


Vi får ofta in frågor om vad man som företag måste tänka på när man jobbar med influencer marketing, så vi tog hjälp av en expert. I veckans avsnitt träffar vi Linda Hörnfeldt @lalinda, Sveriges egen guru inom influencer marketing! Linda var en av föreläsarna under Sociala medierdagen i Karlstad, så vi fick äran att hänga med henne i ett helt dygn och dessutom intervjua henne till vår podd. Hon är grundare och tidigare VD för Influencers of Sweden, som beskriver sig själva så här: "Influencers of Sweden är Sveriges intresseorganisation för social media influencers. Vårt uppdrag är att främja våra medlemmars ekonomiska intressen, att utbilda dem kring sina rättigheter och skyldigheter och stödja dem i sina roller som publicister.".

Är du inte riktigt där än? Då tipsar vi om våra tidigare poddavsnitt Öka din försäljning med influencer marketing och iDeal of Sweden – succé tack vare influencer marketing.

Influencer marketing - allt du behöver ha koll på som företag

I detta avsnitt pratar vi bland annat om:

  • Vad man ska tänka på som företag innan man börjar med influencer marketing
  • Vilka lagar är viktiga för företag att ha koll på?
  • Vilka mål kan och bör man ha med influencer marketing?
  • Och såklart allas vårt favoritämne: skatteregler
allt du behöver veta om influencer marketing med Linda Hörnfeldt

Lyssna på poddavsnittet här!

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt av Digitalsnack podcast släpps den 28 maj. Då intervjuar vi Microsoft om deras arbete med botar! Missa inte det avsnittet.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss


One Response

  • […] Mer poddtips! Jag är nämligen gäst i senaste avsnittet av Digitalsnack och pratar om Influencer Marketing (rimligt). Det är ett kort avsnitt, bara drygt 20 minuter, och jag pratar om hur du bör jobba med influencers. Lyssna här! […]

Comments are closed.