Internet of things: Vad eller vem är uppkopplad i framtiden?


Avsnittets tema: Internet of things

Internet of things är för många ett uttjatat ord men för andra är det lite luddigt. Vad är Internet of things? Och vad kan vara uppkopplat idag som du kan dra nytta av?
Vi fick en rundtur hos Specialelektronik (även kallat Värmlands Google) som byggt ett kontor helt baserat på Internet of things där allt pratar med varandra: ljuskällor, temperatur och ljudsystem. Lyssna på avsnittet för att förstå hur många delar i ett modernt kontor som faktiskt kan kopplas upp och kodas för att ge en bättre arbetsmiljö!

Vi kommer även att prata om digitala inplantat. Kommer framtiden med ett chip under huden? Vad är användningsområdena och vad är farorna? Läs gärna tidigare intervjuer med Digitalsnacks Cecilia Victoria Åslund som har ett microchip inopererat under huden.

Kolla gärna in extramaterialet från när vi besökte Specialelektroniks kontor här nedan!

Special Elektronik

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 21 september. Då kommer vi prata om hur du skapar det perfekta digitala ekosystemet. Hur kan alla dina kanaler (webb, sociala medier, nyhetsbrev mm) arbeta tillsammans för att skapa större effekt tillsammans? Detta svarar vi på i nästa avsnitt!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.