Kriskommunikation, Covid-19 och sociala medier

Just nu råder en helt helt unik situation i Sverige och i Världen. Aldrig tidigare har så många påverkats av ett virus som Covid-19. Av just denna anledning kommer denna podden intervjua kriskommunikatören Maria Niemi kring:

  • Vad kan/ska vi kommunicera just nu i våra sociala medie kanaler?
  • Är det ok att köra business as usual?
  • Vad gör vi med våra pågående kampanjer i sociala medier?
  • Hur kan vi använda sociala medier för att sprida glädje, värme och hopp?
  • Hur står vi emot kritiska röster som hopar sig och fördömer på sociala medier?

Om Maria Niemi

Maria Niemi driver företaget Hyvää och är en fena på Kriskommunikation. Hon kallas senior kommunikationsstrateg, skribent och föreläsare med över 10 års erfarenhet av media och kommunikation. Hyvää som Maria driver betyder bra på minoritetsspråket meänkieli där Maria har sina rötter. Maria är en flitigt anlitad expert och rådgivare inom kriskommunikation.

Lyssna på poddavsnittet här!

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

I nästa avsnitt av Digitalsnack - Podcast kommer vi prata om två stora plattformar: YouTube och Twitch. Avsnittet släpps den 14 april, missa inte det!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss