Lär dig grunderna för Facebook Ads Manager


Annonsering i Facebook Ads Manager är ett av ämnena vi får flest frågor om. Facebooks annonseringsverktyg är rätt avancerade och det finns flera funktioner som kanske inte alltid är så lätta att ha koll på. I det här poddavsnittet pratar vi om just Ads Manager och går igenom verktyget närmare! Digitalsnacks Jenni Laapotti har stenkoll på annonsering och är vår guide i alla frågor som rör annonser. I det här avsnittet delar Jenni med sig av sin kunskap och guidar genom djungeln som är Ads Manager. Vi har även gjort en väldigt matnyttig och utförlig guide till grunderna i Ads Manager, du hittar det här.

Grunderna till Facebook Ads Manager

I detta avsnitt pratar vi bland annat om:

  • Strukturen på Ads Manager
  • Vad är kampanjer, ad sets och annonser? Hur hänger de ihop och vilka funktioner är extra viktiga?
  • Nyttan med A/B-testning
  • Vad ska man mäta?
  • Vilka mål ska man ha för olika annonser?
Digitalsnack social mediebyrå digital byrå

Digitalsnacks annonseringsexpert Jenni

Lyssna på poddavsnittet här!

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt av Digitalsnack podcast släpps den 30 april. Då intervjuar vi Volvo om hur de jobbar med sociala medier! Missa inte det avsnittet.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss