Likes försvinner – vad gör vi då?


Minns ni att man i höstas pratade om att likesen försvinner? Instagram gick då ut med nyheten att de skulle testa att ta bort likes i USA. Testet grundade sig i användarnas mentala hälsa och gick enligt Instagram bra. Nu ser vi hur allt fler kontons synliga likes försvinner. Kvar står den stora frågan: Vad gör vi nu? Och svaret, det diskuterar vi såklart i veckans poddavsnitt.

VAD SKA VI GILLA NU?

I dagens avsnitt av Digitalsnack podcast ställer vi oss frågorna:
  • Hur fungerar gömda likes på Instagram?
  • Hur och vad ska vi mäta?
  • Vad har det för konsekvenser?

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

 

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss