LinkedIn-experten Linda Björck gästar Digitalsnack


Linda Björck, Social Media Manager och expert på LinkedIn gästar dagens poddavsnitt! Linda, som varit företagare i 24 år, arbetar idag som utbildare, föreläsare och strategisk rådgivare – främst inom LinkedIn. Dessutom ingår Linda i en expertgrupp som har direktkontakt med LinkedIn.

Allt du behöver veta om LinkedIn

I dagens avsnitt pratar vi om varför du bör finnas på LinkedIn men även om:

  • Plattformen kommande funktioner
  • LinkedIns styrkor
  • Hur man tar nya kontakter
  • Lindas bästa LinkedIn-tips!

Digitalsnack Podcast

Lyssna på poddavsnittet här!

Länkar och inspiration

I dagens avsnitt pratar vi om SSI, social selling index, som är ett mätverktyg där LinkedIn ger dig hänvisningar på vad du kan förbättra. Här kan du även läsa ett blogginlägg av Linda Björck med fler tips och tricks för hur du blir en trovärdig tankeledare på LinkedIn. Behöver du tips och inspiration kring bra konton att följa har du tre grymma profiler här:

 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt av Digitalsnack - Podcast släpps den 18 februari. Då kommer vi att pratar om Instagram Highlights. Det får du inte missa!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss