Lisa Gunnarsson: Så här lyckas du med LinkedIn!


Lisa Gunnarsson, VD LinkedIn: Så lyckas du med LinkedIn

I detta avsnitt av podden kommer Lisa Gunnarsson, VD på LinkedIn i Norden, ge flera konkreta tips på hur man ska komma igång och vad man ska tänka på för att lyckas på LinkedIn 2018. Dessutom avslöjar Digitalsnack's Jenni sina bästa kom-igång-tips nu när hon skapat en ny strategi för att bli mer aktiv på LinkedIn framöver!

Vad krävs för att lyckas på LinkedIn 2018?

Enligt Svenskarna och Internet ökade antalet användare på LinkedIn 2017 med 4%. Vi kan nog förvänta oss en ännu högre siffra under detta år.

I rapporten kan man också läsa att endast 3% använder mediet dagligen och att det är mer vanligt för män än för kvinnor. De aktiviteter man gör på LinkedIn är oftast mer statistiska än sociala, vilket är synd då man inte nyttjar mediets fulla potential!

Trots statistiken bubblar det kraftigt kring affärsnätverket LinkedIn just nu. Flera nya förändringar, video och flera ambassadörer har gjort att ALLA numera pratar om LinkedIn.

Men det finns tyvärr många som fortfarande har svårt att komma igång. Därför satte vi oss ner med Lisa Gunnarsson, VD för LinkedIn i Norden, på deras kontor i centrala Stockholm och frågade henne: Hur lyckas man med LinkedIn 2018? Svaret får du i podden!

Om Lisa Gunnarsson

Lisa har varit VD för LinkedIn i Norden sedan 2015. Hon blev nominerad till "Sveriges framtida kvinnliga ledare" 2012-2014.

Här kan ni läsa mer om Lisa.

Digitalsnack Cecilia Victoria Ålsund Jenni Laapotti Lisa Gunnarsson LinkedIn

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 6 mars, då gästas vi av Ängla från advokatfirman Delphi som kommer att reda ut en del begrepp gällande GDPR och sociala medier.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".


Kommentera