Lyckas med nyhetsbrev med hjälp av sociala medier


Nytt avsnitt av Digitalsnack - social mediepodd! I detta avsnittet ger vi alla våra tips på hur du jobbar framgångsrikt med nyhetsbrev och sociala medier.

Nyhetsbrev kanske inte dyker upp i direkt samröre med sociala medier. Men ni har säkert hört oss prata om det digitala ekosystemet? Där finns många olika kanaler som är viktiga för att närvaron på sociala medier ska ge bäst affärsnytta. De skapar kraft tillsammans, 

 Nyhetsbrev är ett otroligt effektfullt sätt att driva konvertering. Nyhetsbrev har större konverteringsfrekvens än sociala medier. MEN en riktig vass nyhetsbrevsstrategi är ingenting utan sociala medier!

I detta avsnittet berättar vi varför!

LYSSNA HÄR

Så lyckas du med nyhetsbrev med hjälp av sociala medier

I detta avsnittet av Digitalsnack podcast pratar vi om:

 

⭐️ Varför bör man addera nyhetsbrev i sin social mediestrategi?
⭐️ Så skapar du bäst affärsnytta med nyhetsbrev och sociala medier
⭐️ Så skapar du "clickable" innehåll för nyhetsbrev
⭐️ Dela data mellan sociala medier och nyhetsbrev

 

 

Jenni Laapotti och Cecilia Victoria Kärrberg - Digitalsnack social mediebyrå

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

Få tillgång till podden först av alla!

Genom att prenumerera på vår podcast på Spotify, iTunes eller Soundcloud.  får du tillgång till alla våra nya avsnitt fra alla andra! Så bra prenumerera idag!


Stötta vår podcast!

Denna podcast produceras helt utan sponsorer för att vi ska kunna ha all kontroll över innehållet. Att alla avsnitt kännas aktuella, genuina och bjussar på stor mervärde. OM du gillar vår podcast eller något avsnitt. DELA MED DIG till ditt nätverk! Så vi kan nå nya lyssnare och kan fortsätta skapa nya avsnitt till Digitalsnack - social mediepodd! TACK 💕