Medarbetarna – därför ska dom ta plats i sociala medier


Hur gör man när personer blir mer intressant än varumärket i sociala medier? Jo, man satsar på att lyfta sina medarbetare och det är precis vad vi pratar om i nya avsnittet av Digitalsnack podcast.

Det ställs allt högre krav på transparens och äkthet på sociala medier. Innehållet behöver kännas genuint och fyllas med mervärde. Genom att lyfta medarbetare och låta dem ta plats ökar trovärdigheten och varumärket blir allt starkare. Men frågan är: Hur?

Hur lyfter du dina medarbetare i sociala medier?

Det berättar vi i dagens avsnitt. Vi ger smarta tips och diskuterar:

  • Vilka utmaningar finns det?
  • Hur kan man jobba med sina medarbetare?
  • Vad säger lagen och var bör ni tänka på?

Hur inspirerar du dina medarbetare att prata i egna kanaler?

Vi pratar också om att skapa en win-win för företag och medarbetare genom att låta företaget ta plats i medarbetarnas eller ledningens egna kanaler.

Digitalsnack Podcast

Lyssna på poddavsnittet här!

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

I nästa avsnitt av Digitalsnack - Podcast kommer vi prata om två stora plattformar: YouTube och Twitch. Avsnittet släpps den 31 mars, missa inte det!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss