Öka din försäljning med influencer marketing


Avsnittets tema: Öka försäljningen med influencer marketing

Influencers är ett ord du säkert hört många gånger. Men har du tänkt på hur influencers skulle kunna hjälpa ditt företag att öka varumärkeskännedomen och öka försäljningen? I detta poddavsnitt har vi träffat Linda Palmgren som är VD för United Influencers som beskriver sig som "Nordens första influencer marketing agency". Linda kommer att prata om hur man som företag bör tänka om man vill jobba med Influencer Marketing.

Vill ni veta mer om hur det är att vara influencer tipsar vi om vårt tidigare poddavsnitt där vi gästades av YouTube-stjärnorna Hampus Hedström och Manfred Erlandsson från Splay. 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 14 november. Då gästas podden av start-upen Signal Signal som skapat ett omvärldsbevakningsverktyg för ljud!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".