Personprofil vs företagsprofil på LinkedIn – hur ska man tänka?


LinkedIn är en kanal som kan ge dig stor synlighet, större nätverk och chansen att etablera ditt personliga varumärke och ditt företag. Men hur ska man jobba på LinkedIn för att bli framgångsrik?

I detta avsnittet av Digitalsnack - Social mediepodcast kommer vi jämföra och berätta vad skillnaden är att nå ut via en personprofil på LinkedIn vs en företagsida. Vad kan man förvänta sig för effekt beroende på vilken typ av profil man jobba med. Ska man jobba aktivt med båda profilerna eller endast med en? Alla dessa svar får ni i detta avsnittet!

PERSONPROFIL ELLER FÖRETAGSPROFIL PÅ LINKEDIN?

I dagens avsnitt av Digitalsnack podcast pratar vi om:
  • Skillnaden mellan personprofil vs företagsprofil på LinkedIn
  • Vilken effekt kan man förvänta sig?
  • Hur skapar man "hävstångseffekt" på LinkedIn?
  • Vad kan man mäta på dom olika sidorna?

LinkedIn personprofil företagsprofil

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

 

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss