Så får du 70 000 följare på Instagram

Hur får du rätt följare på Instagram?

Att man ska ha följare är ju självklart när vi pratar om sociala medier. Men hur får vi rätt följare? Har du någonsin tänkt på det?

Oftast bjuder vi in våra vänner till att gilla vår sida. Men är de dina kunder? Kanske köper de ändå dina produkter eller tjänster, oavsett om de följer dig på sociala medier eller inte.

Det som gör att tiden du spenderar på sociala medier faktiskt ger effekt är vilket mål du satt upp för din närvaro. Det kan vara att få rätt följare som tar del av ditt innehåll och sedan gör någon typ av konvertering: signar upp till ett nyhetsbrev, köp, läser en nyhet eller blogg.

I detta avsnitt bjuder vi på en exklusiv intervju med Anna, som har en fysisk butik i lilla Västervik men som via sociala medier har kunnat bygga upp en butik på nätet.

Vi kommer också ge 3 framgångsfaktorer för hur man lyckas med Instagram (men dessa gäller egentligen för alla sociala medier).

 

Digitalsnack får besök av Boligheter

Någon som har lyckats med detta är Anna Dahl som driver Boligheter.

Hon har över 70 000 följare på Instagram och har byggt upp en engagerad följarskara som köper hennes produkter. För Digitalsnack-podden berättar hon:

  • Hur man får rätt följare
  • Hur man fortsätter engagera följarna dag efter dag
  • Hur följarna blir köpare

Lyssna på avsnittet här! 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt släpps den 15 maj

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Kommentera