Så håller du igång kreativiteten när det roliga blivit ett jobb


Woho, podden är tillbaka efter vårt sommaruppehåll! I veckans avsnitt av Digitalsnack podcast pratar vi om hur du håller igång kreativiteten i ditt innehållsskapande. När skapandet som tidigare bara var kreativt numera har blivit ett jobb kan det vara svårt att hitta inspiration regelbundet. Att uppdatera sociala medier flera gånger varje vecka, månad efter månad och år efter år... Det kräver mängder med inspiration, motivation och disciplin.

Digitalsnacks bästa tips för att hålla igång kreativiteten

I detta avsnitt pratar vi bland annat om:

  • Hur du hittar inspiration till att skapa regelbundet innehåll för sociala medier
  • Hur du motiverar dig själv!
  • Vad vi brukar göra när motivationen tryter

 

Vi ger även tips på poddar, bloggar och sociala medier-konton att följa för daglig inspiration. Vi har sammanställt tipsen i ett eget inlägg, som du kan bokmärka och hitta tillbaka till när du behöver få igång kreativiteten. Hitta hela listan här.

Lyssna på poddavsnittet här!

 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt av Digitalsnack - Podcast släpps den 17 september. Då intervjuar vi Sanna från Cure Media om hur man gör för att välja och hitta rätt influencers. Missa inte det avsnittet!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss