Så lyckas ditt företag på YouTube


Företag på YouTube - är det en bra grej?

Det verkar som alla hänger på YouTube nu för tiden. 100% av alla 12-25 åringar har någon gång använt YouTube enligt Svenskarna och Internet 2017. Men hur ska företag göra för att nå ut? Ska man ens ha en egen YouTube-kanal som företag eller ska man stället fokusera på samarbeten?

Vi hade många frågor när vi kontaktade Maria Berghäll som har den magiska kraften att berätta hur företag kan använda YouTube på bästa sätt!

 

Youtube företag

Om avsnittet

I detta avsnitt pratar vi om hur företag ska finnas på YouTube - egen kanal eller samarbeten? Vilken målgrupp kan man förväntas nå på YouTube? Vilket innehåll behöver man skapa?

Alla dessa frågor får ni svar på i detta avsnittet!

Om Maria Berghäll

Maria Berghäll är en mix av Ellen DeGeneres och Oprah Winfrey. Hon är en väletablerad föreläsare i Sverige efter 12 år och 200 000 lyssnare på scen.

 

 

 

 

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".


Kommentera