Så lyckas ditt företag på YouTube


Företag på YouTube - är det en bra grej?

Det verkar som alla hänger på YouTube nu för tiden. 100% av alla 12-25åringar har någon gång hängt på YouTube enligt Svenskarna och Internet 2017. Men hur ska företag göra för att nå ut? Ska man ens ha en egen YouTube-kanal som företag eller ska man stället fokusera på samarbeten?

Vi hade många frågor när vi kontaktade Maria Berghäll som har den magiska kraften att berätta hur företag kan använda YouTube på bästa sätt!

 

Youtube företag

Om avsnittet

I detta avsnitt pratar vi om hur företag ska finnas på YouTube - egen kanal eller samarbeten? Vilken målgrupp kan man förväntas nå på YouTube? Vilket innehåll behöver man skapa?

Alla dessa frågor får ni svar på i detta avsnittet!

Om Maria Berghäll

Maria Berghäll är en mix av Ellen DeGeneres och Oprah Winfrey. Hon är en väletablerad föreläsare i Sverige efter 12 år och 200 000 lyssnare på scen.

 

 

 

Summer take-over av Digitalsnack - Podcast

Under vecka 26, 28 och 30 kommer Elin Häggberg som driver Sveriges största teknikblogg och LinkedIn-gurun Tina Lindahl att ta över podden. 

I tre avsnitt kommer de prata om smarta strategier för hur du kan bygga och utöka ditt kontaktnät på LinkedIn under sommaren, hur du får besökare att hitta till din blogg och massor av annat spännande!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att gilla vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på FacebookTwitter eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *