Så lyckas du med Facebook grupper


Facebooks tillväxt har stannat av enligt de senaste mätningarna. Det omtalade flödet är inte längre intressant och användningen av Facebook har förändrats. Den framtidsspaning vi tidigare hade är nu här: Facebook används för dess delar, det vill säga messenger och grupper. Just grupper är det vi parat om i dagens avsnitt av Digitalsnack-podden. I detta avsnitt träffar vi Natalie Eriksson, kommunikationskonsult och författare, för att prata om Facebook grupper. Nathalie är även Community Expert och driver driver två stora Facebook grupper:

  • Social Media Gäris och Ickebinäris
  • Aktier för nybörjare - Tjejer

Affärsnytta med Facebook grupper

I dagens avsnitt pratar vi bland annat om:

  • Hur företag kan använda sig utav Facebook grupper och vilka fördelar som finns
  • Hur man får en grupp att växa och bli självgående
  • Tips och trick för dig som vill starta ett Facebook Community

Digitalsnack Podcast

Lyssna på poddavsnittet här!

 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt av Digitalsnack - Podcast släpps den 4 februari. Då är det äntligen dags att prata om LinkedIn igen! Denna gång träffar vi Linda Björck, social media manager och expert på LinkedIn. Missa inte det!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss