Så lyckas du med Instagram Highlights


I veckans avsnitt av Digitalsnack podcast pratar vi om Instagram Highlights! Instagram är en kanal som ständigt utvecklas med nya funktioner och kreativa möjligheter att skapa engagerande innehåll. Instagram Highlights är ett komplement till Instagram Stories där du kan du spara dina Stories i Highlights direkt efter de har publicerats eller i efterhand från arkivet så att dina besökare kan ta del av mer innehåll.

Så jobbar du med Highlights

I dagens avsnitt pratar vi om hur du kan jobba strategiskt för att utöka din Instagramnärvaro med Highlights och vi går igenom:

  • Hur du ska tänka strategiskt när du skapar dina Hihglights
  • Hur Instagram kan ses som en egen webbplats för ditt varumärke
  • Hur ofta man ska uppdatera sina Hihglights

Digitalsnack Podcast

Lyssna på poddavsnittet här!

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt av Digitalsnack - Podcast släpps den 3 mars där vi pratar om tonalitet och träffar Magdalena Piotrowska från Livrustkammaren.

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss