Så lyckas du med sociala medier 2020


Nytt decennium och dags att vässa dina sociala medier! Nya appar, nya trender och ett föränderligt sociala medielandskap betyder att du behöver en smart strategi och en övergripande koll på vad det är som gäller för att få effekt på de olika plattformarna. Vi tar upp det du behöver veta för att lyckas på sociala medier 2020!

 

Lyckas med sociala medier 2020

I detta avsnitt pratar vi bland annat om:

  • Vår framtidsspaning för 2019, som visade sig stämma till stor del
  • Vad som krävs för att lyckas på de populärsate kanalerna 2020
  • Hur kommer sociala medier att utvecklas som sökmotor?

Digitalsnack Podcast

Lyssna på poddavsnittet här!

 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

Nästa avsnitt av Digitalsnack - Podcast släpps den 21 januari. Då pratar vi om Facebook-grupper med Natalie Eriksson, som har skapat grupperna:

  • Aktier för nybörjare- Tjejer.  Som i skrivande stund har 16 288 medlemmar
  • Social Media Gäris och Ickebinäris. Med 5339 medlemmar just nu.Det får du inte missa!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss