Så lyckas du med sociala medier 2021


Har du satt din social mediestrategi för 2021?

Tänk om du kunde få tio intressanta trendspaningar för året som du kunde utgå från och bygga din målsättning kring? Voila!
Sagt och gjort har vi förpackat de saker som kommer påverka och forma närvaron på sociala medier under 2021 i årets första poddavsnitt. Vi håller ständigt pulsen på branschen och utvecklicklingen kring sociala medier. År 2020 var ett otroligt underligt år på många sätt. Det förändrade oss, våra företag och hur vi beter oss digitalt. Allt detta har satt spår som vi pratar om i detta podcastavsnittet. 

 

LYCKAS MED SOCIALA MEDIER 2021

I detta avsnittet av Digitalsnack podcast pratar vi om:
  • På vilket sätt har pandemin satt spår på social medieåret 2021?
  • Social movement, social gaming och social shopping - 3 saker som kommer att förändra 2021 BIG TIME!
  • Goodvertising - marknadsföring ska göras med hjärtat inte plånboken
  • Badfluence - hur bra är influencer marketing egentligen?
  • Den ignorerade generationen

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

LYSSNA PÅ SPOTIFY

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Gillade du detta blogginlägget och vill ha fler tips inom sociala medier? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! 

När du blir prenumerant får du dessutom Digitalsnacks Ultimata storleksguide för sociala medier.  Perfekt att spara ner på datorn eller skriva ut och ha tillgänglig på kontoret.

  

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss