Strategin bakom NA-KD succé på sociala medier


De som lyckas på sociala medier, hur gör dom? I detta avsnittet får vi en spännande inblick i hur det är att sköta ett av Sveriges största och mest engagerande konton. Vi träffade NA-KD fashions Head of social media: Evan Thomas. Vi ville veta hur deras strategi ser ut, hur snabbt de hoppar på nya funktioner och plattformar men också hur mycket de gör själva och vilka verktyg de använder för att sköta sina kanaler.

Störst på sociala medier

NA-KD fashion har länge varit både banbrytande och framgångsrika i sociala medier. Receptet verkar framförallt bestå av, samarbeten och att vara snabbfotade i ett föränderligt landskap. Snabbt hoppade exempelvis NA-KD på TikTok och kunde under 6 månader bygga upp en följarbas på nära 100.000 följare. Mer om detta kommer ni få höra på Internetdagarna 2020. (boka din biljett här)

NA-KD FASHION - SÅ SER DERAS STRATEGI UT I SOCIALA MEDIER

I dagens avsnitt av Digitalsnack podcast pratar vi om:
  • Hur ser strategin ut?
  • Hur mycket gör inhouse?
  • Hur ser teamet ut?
  • Hur snabba är NA-KD på att anamma nya funktioner
  • Vilka verktyg använder man?
  • Vilka mättal (KPIer) kollar man på och hur ofta

Digitalsnack Podcast sociala medier

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

 

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss