Svenskarna och internet 2019

I denna veckas avsnitt av Digitalsnack podcast träffar Cecilia Internetstiftelsens digitala strateg, Måns Jonasson. Vi dyker in i den nya rapporten Svenskarna och internet 2019, en undersökning om svenskarnas sociala medievanor.

Vi diskuterar de nya chockerande siffrorna

Hur använder svenskarna sociala medier? Vad har förändrats? I detta avsnitt pratar vi om:

  • Vad händer egentligen med vårt användande av sociala medier?
  • Håller Facebook på att dö?
  • Hur kommer de unga påverka hur vi andra använder sociala medier?
  • Vad kan vi utläsa om framtidens sociala medier?

Läs rapporten här!

Lyssna på poddavsnittet här!

 

Kommande avsnitt av Digitalsnack - Podcast

I nästa avsnitt av Digitalsnack - podcast kommer vi att prata om UGC, User Generated Content, som släpps den 19 oktober. Missa inte det!

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss