Uppfödd med sociala medier – möt den sociala generationen


Generationsskiftet på sociala medier är påtagligt. Du som läser kanske har varit med om internet och sociala mediers ankomst, eller så tillhör du generationen som är uppfödd i en värld där det digitala rummet ständigt är närvarande. Vi är alltså uppväxta i två helt olika verkligheter, så hur möts vi mellan skiftet och hur når man den sociala generationen?

I detta avsnittet av Digitalsnack - Social mediepodcast mötte vi upp med Johannes Gustavsson, rådgivare och föreläsare inom digital kommunikation samt författare till boken Uppfödd på nätet: lär känna den sociala generationen. Vi ville veta mer om den sociala generationen, hur de beter sig och hur man faktiskt når dem. Detta avsnitt är ett samtal som kommer ge dig nya perspektiv om den sociala generationen födda mellan 2000-2010.

DET DU BEHÖVER VETA OM DEN SOCIALA GENERATIONEN

I dagens avsnitt av Digitalsnack podcast pratar vi om:
  • Vilka hör till den sociala generationen?
  • Hur skiljer de sig från tidigare generationer?
  • Vilka kanaler använder de?
  • Vilket innehåll uppskattar de mest?
  • Hur ser relationen mellan den sociala generationen och influencers ut?

Digitalsnack

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

LYSSNA PÅ SPOTIFY

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

 

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss