Vad är grejen med TikTok?


Har du hört talas om appen TikTok? Det är faktiskt den snabbast växande appen bland unga i Sverige. Hela 77% av flickor i åldern 11-13 år använder TikTok, trots att appen har en åldersgräns på 13 år. Vad är egentligen TikTok? Det pratar vi om i veckans avsnitt av Digitalsnack podcast och ger tips om hur du som företagare kan använda dig av det växande sociala mediet.

Vad är TikTok?

Kanske känner du igen Musical.ly? Det var en kinesisk app som lanserades 2014 där du som användare kunde skapa filmklipp med ljudspår för att sedan dela med dina vänner. År 2017 köptes appen Musical.ly upp och slogs samman med en annan, liknande app som hette TikTok. På TikTok hittar du ofta egna musikvideos med spännande och roliga effekter.

Hur ska ni som företag tänka? Det berättar vi om i podden!

TikTok vad är

Lyssna på poddavsnittet här!

 

Tips! Årets bästa avsnitt.

Året börjar närma sig sitt slut men vi har ett spännande avsnitt kvar. Tills dess vill vi tipsa er om årets tre bästa avsnitt!

  1. Avsnitt 76- Blogg, sökmotoroptimering och sociala medier- det här behöver du veta
  2. Avsnitt 74- Så håller du igång kreativiteten när det roliga blivit ett jobb
  3. Avsnitt 75- Så hittar & väljer du rätt influencers

Har du frågor eller feedback?

Glöm inte att följa vår podd på Soundcloud eller ge en recension på iTunes! Diskutera gärna vidare med oss på Facebook eller Instagram.

Håll dig uppdaterad!

Vill du få de senaste nyheterna inom sociala medier direkt i mailen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du just nu "Den ultimata social media-guiden".

 

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Vi är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad Värmland, Norrköping Östergötland samt Vimmerby Småland och jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss