7 Snapchat tricks du inte visste fanns


7 Snapchat trix du måste testa!

En del älskar och en del hatar Snapchat. Både Digitalsnacks Jenni, Cecilia och Tobias har Snapchat som favorit. Här tipsar Cecilia om 7 Snapchat tricks du inte visste fanns!

1. Multifilter

Irriterad på att du bara kan använda ett filter? Lugn! Här kommer lösningen: Ta en bild som vanligt (eller spela in en video). Swipa som vanligt för att addera ett filter. Håll sedan ett finger någonstans på skärmen. Bläddra för att lägga till filter nummer 2. Done! Här har jag adderat ett vanligt redigeringsfilter, ett måndagsfilter samt en 3D BitMoji.
Snapchat Hacks multifilter

2. Färgfilter

För att addera ett snyggt färgfilter ala Instagram hämtar du en icon i den färgnyans du vill använda. Förstora upp ikonen så den täcker hela bilden. Voilà!

Snapchat hacks färgfilter

3. Inramning

Addera en ram till ditt fota genom att 1. Skriv en bokstav med text. T.ex. O. Förstora upp den så den täcker hela bilden. Nu så här du en snygg inramning av din bild.

Snapchat hacks ram

4. Ställ frågor

Vill du interagera mer med dina följare? Med appen "Polly" skapar du enkla frågeställningar som du sedan adderar till din snap.

Snapchat hacks Polly fun

5. Addera läkar till din snap

Fungerar på ungefär på samma sätt som att använda Polly, men du behöver inte en tredjepart app. Du kan enkelt lägga in en länk till din e-handel, webbplats, Instagram, Blogg, YouTube-kanal mm.

Snacphat Hacks addera länk

6. Identifiera låtar och skicka till dina vänner

Du kanske har hört talas om Shazam? En app som hjälper dig att identifiera låtar som du hör, men inte vet vilket artisten eller vad låter heter. Shazam är inbyggt Snapchat! Lyssnar du exempelvis på en låt på Spotify eller YouTube så riktar du bara skärmen (i fotoläge) mot din data/tv-skärm och håller in fingret på skärmen. Då dyker information kring låter upp samt om de har Snapchat. Du kan skicka låten till din vänner eller varför inte börja följa några nya artister.

Snapchat hacks Shazam

7. Fäst stickers och emojis i videos. 

Spela en en video som vanligt. Välj en emoji eller sticker du vill använda. Håll nere fingret på videon där du vill fästa din stickers, redigera om den inte blir exakt där du tänkt dig. Och släpp!