Året med Digitalsnack


Så går vi mot slutet av 2020. Ett år som inte vara i Digitalsnacks historia kommer gå till historien. det har svängt, vi har lutat oss och fått vara kreativa och snabba för att anpassa oss till helt nya förutsättningar.
Vi går ur 2020 med många fler kunskaper och goda framtidsutsikter! 2020 har inneburit en chockdigitalisering av hela Sverige, något vi också sett inom sociala medier. 9 av 10 internetanvändare i Sverige använder nu sociala medier. Allt fler pensionärer ser fördelar att använda sig av sociala kanaler för att hålla kontakten med nära och kära. 2020 var ett år då det tydligt visades hur olika generationer väljer olika kanaler. Men att det finns en kanal som alla generationer använder, Instagram.

Rekord, rekord, rekord!

Detta året har bjudit på fler rekord än någonsin. Rekord på antalet besökare på webben, rekord i antalet följare i våra sociala kanaler. Vi har också skapat fler konverteringar, intäkter och högst ROI än någonsin tidigare för våra kunder under detta året 🎉

⭐️ Vi blev Facebook Marketing Partners ⭐️

När våren kom med ljus och fågelkvitter befann sig ändå Sverige i en mörk och dyster tid. Coronapandemin hade satt tydliga spår i vår och några av våra kunders affär. Föreläsningar och fysiska utbildningar ställdes in och vi började allt mer utveckla vårt erbjudande inom köpt annonsering. Innan semesterperioden startade fick vi ett samtal från Facebook som bekräftade oss som Facebook Marketing Partners. Vad innebär detta?

  • Personlig coach på Facebook
  • Personlig support och snabbare hjälp vid krångel
  • Utbildning
  • Aktuell information kring annonsering i Ads Manager

TACK alla som följer, lyssnar och kommenterar på våra inlägg. Vi är så tacksamma att få göra det vi älskar allra mest! Ni är bäst 💕

Best of 2020!

 

Mest lyssnade social mediepoddarna 2020

Mest lästa artiklarna om sociala medier 2020

 

  1. Skillnaden mellan ett företagskonto och privatkonto instagram
  2. Analysera din statistik på Instagram
  3. Ultimata guiden till Instagram Reels

Mot 2021 - och nya utmaningar!

Nästa år kommer bjuda på massor av mer skoj. Vi släpper bl.a vårt 100 avsnitt av Digitalsnack- social mediepodd, kommer bli en rolig recap kring dessa 100 avsnitt och 4 år av poddande. I podden kommer vi även nästa år prata om Badfluence, när influencer marketing lämnar en dålig känsla. Intressanta företag som Systembolaget berättar hur de jobbar med sociala medier och mycket mer!

Alla våra social mediautbildningar kommer att gå att ta del av digitalt nästa år. Dessutom erbjuder vi en drös med gratis webinars i januari. In och kika!  Massor av utvecklingsarbete tillsammans med vår befintliga och också flera nya kunder som gett oss förtroendet. 2021 kommer vi fortsätta att utveckla vårt ben inom köpt annonsering på Facebook, Insatgram, LinkedIn och Pinterest. Såklart fortsätta att utbilda och inspirera inom sociala medier!

Vi kommer förstärka vårt team med spetskompetens inom grafik, video och annonsering och söker därför nu  en ny medarbetare inom annonsering. Läs mer här!

Tack för i år! Hoppas vi ses under 2021 i någon form.

 

Vi önskar alla våra lyssnare, läsare, kunder, samarbetspartners och medarbetare. En riktigt God Jul & Gott nytt år 🎉

Gillade du det här blogginlägget och vill ha fler tips inom sociala medier? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! 

När du blir prenumerant får du dessutom Digitalsnacks mini strategi-guide  Perfekt att spara ner på datorn eller skriva ut och ha tillgänglig på kontoret.