Bli en av oss!


Jobba på en branschledande social mediebyrå

Älskar du sociala medier och vill ha ett utvecklande, inspirerande jobb med mycket frihet under eget ansvar? Just nu söker vi fler social media managers till vårt Digitalsnack-gäng. Vill du vara med och göra skillnad på en branschledande social mediebyrå med kunder i hela Norden?

Vem vi söker

Vi söker dig som är gillar att jobba med stor frihet under eget ansvar. Som inte räds för att jobba utanför traditionell arbetstid och har ett passionerat intresse för sociala medier. Du gillar utveckling och att utforskar nya kanaler och följer ständigt nyheter inom ämnet. Vi ser gärna att du utvecklas inom företaget och motiveras av att skapa bättre och större effekt för våra kunder i sociala medier.

The sky is the limit - hur långt vill du nå?

Arbetsbeskrivning

• Skapa löpande- och kampanjinnehåll (idé, bild och text) för de vanligaste sociala medierna
• Enklare bild- och videoredigering
• Annonsering på de vanligaste sociala medierna
• Intern och extern kundkontakt samt care management i sociala mediekanaler
• Ta del av analys och strategirapporter för att effektivisera resultat och utvecklas i tjänsten
• Ta del av interna och kunders social medie strategier och utföra social medie hanteringen utefter dem

Kvalifikationer

Du har tidgare jobbat med sociala medier som inneburit att publicera och skapa innehåll för sociala medier samt blogg eller liknande. Du har god insikt i hur de vanligaste sociala mediekanalerna fungerar.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
  • Snapchat

Meriterande är om du har språkkunskaper i norska, danska eller finska samt kan hantera Adobes Cloud Pro. Har du även kunskaper eller erfaremhet inom influencer marketing, video, copy eller annat relevant område inom sociala medier, är även detta meriterande. Ett krav är att du kan flytande Svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Om Digitalsnack

Digitalsnack Social mediebyrå startades av två drivna entreprenörer som tyckte social mediebranschen behövde en förändring. Vi ville ge företag mer konkreta och lättillgängliga verktyg för att lyckas med sin näravro på sociala medier. Idag hjälper vi företag i hela Norden att effektivisera arbetet och öka effekten av sociala medier genom föreläsningar, utbildningar, strategiarbeten och hantering av social mediekanaler. Vi driver också en av Sveriges största Social medie podcast under samma namn.

Vi jobbar helt molnbaserat, vilket ger oss en större frihet och är varken knutna till en plats eller en specifik arbetstid.

Vi jobbar mot tydliga mål där varje person inom företaget är hungrig för att presentera bästa resultat. Därför har vi ingen stämpelklocka. Alla medarbetare är olika och presterar bäst på olika tider, platser och med olika förutsättningar. Detta gör att både företaget och medarbetarna ständigt utvecklas och utmanas till det bättre.

Vår byrå provocerar många traditionella regler inom både företagande och arbetsplats då vi ständigt utvecklas i nutid med fokus mot framtiden.

Ansökan

Plats: Mellansverige
Typ av anställning: Heltid med 6 månaders provanställning
Start: 1 september 2018
Sista ansökningsdag: Urvalet av ansökningar sker löpande.
Titel: Social media manager

 

Ansökan skickas via mail till hej@digitalsnack.se. Bifoga CV eller länk till din LinkedIn-profil tillsammans med ett personligt brev, video eller likande där du beskriver varför och hur du brinner för sociala medier. Dina personuppgifter sparas i utifrån de lagstadgade krav (GDPR) och arkiveras i enlighet med rådande DO.

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *