Digitalsnack är Årets stjärnföretagare i Karlstad 2018!


Det är en otroligt stor ära att vinna den här utmärkelsen och vi är så glada över det! Jenni Laapotti och Cecilia Victoria Kärrberg är i London på Social Media Week just nu och därför kunde vi tyvärr inte vara på plats för prisutdelningen. Men eftersom vi lever som vi lär (dvs digitalt) löste vi det genom att skicka in en videohälsning.

Vi vann Årets stjärnföretagare i Karlstad 2018

Årets stjärnföretagare är en tävling som arrangeras av MittForetag.com. De beskriver själva tävlingen så här: "En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllades de företagare i Karlstad som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg."

Nu ska vi njuta av vinsten ett tag innan det är dags för den stora Sverigefinalen i Stockholm! I november kommer vi och 10 andra lokala vinnare från hela Sverige mötas i finalen. Här kan du läsa hela nyheten om Årets stjärnföretagare i Karlstad.

TACK till alla som har röstat på oss och stöttat, det betyder enormt mycket💕

Rösta gärna på oss i till den stora Sverigefinalen i Stockholm också! 

Digitalsnack Social mediebyrå NWT