Digitalsnack blir social medier byrå


 

Ett år har gått sedan vi startade podcasten Digitalsnack. Tanken hade funnits där länge och när vi både jobbade som konsulter inom samma närliggande ämnen blev det ett perfekt projekt att göra ihop!
Det som från början skulle bli ett litet hobbyprojekt slutade i ett genomtänkt och paketerat koncept. Grafisk profil, webb, social medieplaner, fotografering. Ja så kan det gå när två ambitiösa damer träffas......

När vi vässade till och förstärkte podcast-konceptet vid årskiftet till en renodlad "how-to-podd". En podcast som skulle vara en handbok inom sociala medier och kände att vi hittat hem med poddens koncept. Lyssnar antalet gav en tydlig indikation att även våra lyssnare gillade konceptet. Det känns som orden inte räcker till när vi ska beskriva responsen vi hittills fått. Mail, kommentarer, meddelanden som skickats från hela Sverige med glada tillrop.

Men vi vill göra mer. Vi vill fortsätta inspirera, utbilda och föreläsa om sociala medier. Med vår passion och spetskompetens i ämnet kan vi tillsammans hjälpa företag att lyckas och få effekt i sociala medier.
Därför föds idag Digitalsnack - social medier byrå Så från och med nu är vi en byrå specialiserade att hjälpa företag att lyckas på sociala medier. Podcasten Digitalsnack kommer att leva vidare som vanligt med några förbättringar kring innehållet.

Vi ser fram emot en ny spännande resa! Tack såhär lång för stödet och hoppas vi ses framöver på någon av våra föreläsningar, workshops eller kanske coachningsamtal.

Massor av kärlek <3
Cecilia & Jenni 

 

Cecilia Victoria Digitalsnack