Digitalsnack fyller två år!


Så har ännu ett år gått. Idag är det den 26 april, vilket innebär att det är prick två år sedan vi startade Digitalsnack - social mediebyrå. Året har gått otroligt fort och nu när vi är inne i en intensiv period med mycket föreläsningar, planering inför sommaren och andra uppdrag, är det viktigt att titta tillbaka på vad vi faktiskt gjort under året!

Vad som hänt under året

Som vanligt för oss på Digitalsnack har detta varit ett händelserikt år. Här är några av sakerna vi hunnit med under året:

  • Vi har släppt 21 avsnitt av Digitalsnackpodden
  • GDPR kom och förväntades vända upp och ner på sociala medier-världen. Så här i efterhand kan vi se att det inte blev så farligt som många trodde
  • Vår första heltidsanställda började på Digitalsnack i september 2018: vår social media manager Amanda
  • Varit på jobbuppdrag i både Finland, Norge och Tyskland
  • Vunnit Årets Stjärnföretagare i Karlstad
  • Föreläst runt om i Sverige
  • Succén med Sociala medierdagen har fortsätt. Det senaste året har vi hunnit med event i både Norrköping och Örebro
Digitalsnack är Årets Stjärnföretagare i Karlstad 2018

 

Resan från podd till byrå

För ganska precis tre år sedan startade vi podcasten Digitalsnack. Cecilia och Jenni drev på den tiden två egna, separata bolag där de jobbade som konsulter. Digitalsnackpodden började som en hobby på sidan av deras vanliga arbeten. Ni som någon gång träffat dem förstår kanske att det inte stannade vid ett litet hobbyprojekt: de byggde upp en hemsida, skapade en grafisk profil, sociala medierstrategi... Listan kan göras lång. Podden spetsades till och blev en renodlad how to-podd med konkreta tips för sociala medier.

I april 2017 startade Jenni och Cecilia Digitalsnack - social mediebyrå. Med sina spetskompetenser inom sociala medier började de föreläsa, inspirera och utbilda för att hjälpa företag att lyckas med sina sociala medier. Senare slog de ihop sina respektive bolag och samlade allt under ett och samma varumärke: Digitalsnack.

Vad händer framöver?

Sociala medier fortsätter att förändras konstant och vi fortsätter såklart att följa utvecklingen för att alltid kunna leverera uppdaterat innehåll, från föreläsningar till coachning till content på sociala medier. TikTok fortsätter locka de unga, tonåringarna flyr från Facebook medan de äldre generationerna tar över plattformen allt mer. Det är alltid svårt att sia i framtiden för sociala medier, men vi har ändå en hel del inplanerat för resten av året redan nu:

  • Just nu letar vi efter en till anställd, som kommer avlasta och hjälpa oss i vårt dagliga arbete
  • I höst börjar vi med utbildningar inom sociala medier tillsammans med Handelskammaren i Norrköping
  • I november hänger vi på Internetdagarna, som vi är med och anordnar!

 

Behöver du hjälp med ditt arbete i sociala medier?

Digitalsnack är en social mediebyrå som har heltäckande tjänster för att hjälpa dig att skapa effekt i sociala medier. Vi finns i Karlstad/Värmland, Norrköping/Östergötland samt Vimmerby/Småland. Vi jobbar både digitalt och ute hos kund i hela Sverige, men även i övriga nordiska länder. Kika in vårt tjänsteutbud för att se hur vi skulle kunna hjälpa dig i ditt eller din organisations arbete med digitala och sociala kanaler!

Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss