Digitalsnack moderatorer på Kommunikatörsdagen


Digitalsnack moderatorer på Kommunikatörsdagen 2018

Idag kan vi avslöja en riktigt rolig nyhet! Digitalsnack har fått det ärofyllda uppdraget att moderera Kommunikatörsdagen 2018 som anordnas den 6 mars på Karlstad Universitet.

2018 års tema är "Det nya mediesamhället".

Kändes självklart när vi fick frågan att vara moderatorer att tacka ja. Vi var båda på plats förra året och fick med oss massor av inspiration och kontakter. Exempelvis träffade jag Frida Boisen på lunchen vilket ledde till att hon senare gästade vår podcast, säger Cecilia

I vår roll som moderatorer kommer vi göra publiken delaktig under hela dagen. Vi kommer även ge tips på hur man bäst nyttjar dagen för att bygga nätverk och sitt personliga varumärke. Vi kommer även att ställa några kniviga frågor till föreläsarna och förhoppningsvis få fram massor av konkreta och nyttiga tips som lyssnare kan ta med sig på sin digitala resa, berättar Jenni

Om Kommunikatörsdagen

Kommunikatörsdagen är en branschdag som årligen arrangeras av studenter som läser programmet Kommunikation och PR. Under dagen får du ta del av inspirerande föreläsningar, smakrik catering och lysande nätverksmöjligheter. Arrangemanget är icke vinstdrivande och anordnas ideellt av studentföreningen Inferno. I tätt samarbete med Kommunikatörsnätverket i Värmland utgör detta event en av länets största kommunikatörsträffar. Här delas även det årliga Kommunikatörspriset ut till det företag eller organisation som lyckats bäst med sin kommunikation. Under dagen utses även årets bästa lärare inom ämnet Medie- och kommunikationsvetenskap på Karlstads universitet.

Varje års upplaga präglas av ett specifikt tema. Kommunikatörsdagen 2018 kretsar kring det nya mediesamhället. Hur du fångar fördelarna och undviker fallgroparna i ett samhälle som är i ständig utveckling. Ett aktuellt tema som vi tror ska passa våra besökare.

Föreläsare

Dagen kommer att erbjuda sex föreläsare inom ämnet "Det nya mediesamhället", utställare och troligtvis några andra spännande punkter!

Årets föreläsare är:

 

Läs mer om årets programpunkter här.

Boka biljetter idag!

Kommunikatörsdagen äger rum den 6 mars 2018 på Karlstad Universitet. Förra året var det helt utsålt. Så skynda och boka din plats!

Pris:

Student
Pris vid anmälan före 31 december 2017: 180:-
Pris vid anmälan 1 januari – 23 februari 2018: 195:-

Yrkesverksam
Pris vid anmälan före 31 december 2017: 990:-
Pris vid anmälan 1 januari – 23 februari 2018: 1100:-

Boka din plats