Kostnadsfritt webinar 18 oktober


Kostnadsfritt webinar med Digitalsnack!

Den 18 oktober klockan 14.00 kan du kostnadsfritt se vårt webinar om "5 tips för att lyckas på Instagram".

Om webinaret:

I och med lanseringen av Instagram Stories är Instagram nu ett av de hetaste kanalerna i sociala medier. Det betyder att företag har en gyllene möjlighet att synas och potentialen är stor, så länge kanalen nyttjas på rätt sätt. I detta webinar ger Digitalsnack fem konkreta tips för hur du skapar rätt innehåll som engagerar din målgrupp. Webinaret görs i samarbete med Meltwater.

När? Onsdagen den 18 oktober kl. 14.00-14.45
Var? Online.
Hur? Registrera dig genom att klicka här. En länk kommer skickas till din email som kommer fungera från kl. 13.45 den 18 oktober.

Om Digitalsnack:

Cecilia Victoria Åslund och Jenni Laapotti driver tillsammans Digitalsnack Social mediebyrå och Digitalsnack Podcast. Båda har flera års erfarenhet av att skapa effekt och nå mål åt företag i sociala medier. Cecilia är expert på strategiarbete och att effektivisera planering och publicering i sociala kanaler. Hon är också en flitig anlitad föreläsare och utbildare. Jenni är expert på att mäta framgång och skapa varumärkesidentiteter på sociala medier som får ditt företag att stå ut från andra.

 

Anmäl dig till webinariet