Möt Fanny – Digitalsnacks nya Campaign Manager!

Under mars fick vi på Digitalsnack en ny medarbetare på det digitala-kontoret. Hon är envis och driven, med henne står tiden aldrig still. Men vem är hon och vad ska hon göra? Låt oss presentera vår nya Campaign Manager - Fanny!

Vem är Fanny

Fanny bor på en gård utanför Linköping med sin sambo Jonas. De två har inte bara en, inte två, utan fyra hundar och även hästar och får. Hon har tidigare jobbat som marknads- och bokningschef på Virå Bruk där hon fick kombinera marknadsföring och ekonomi. 

Med en rätt så bred dialekt kan man tro att Fanny är från Linköping men nej, hon är faktiskt från Stockholm där hon även studerat just marknadsföring och ekonomi.  

- Det är både min belastning och talang, att jag plockar upp dialekter väldigt fort, säger hon med ett smil 

 

Allt från annonsering till utvärdering

Det var för ett och ett halvt år sedan, när hon gick en utbildning på Digitalsnack, som hon fick träffa Jenni och Cecilia. 

Sen så blev det väldigt tydligt för mig “Shit! Det är precis så här jag vill jobba” 

Och resten är historia, för nu är hon här och i sin roll som Campaign Manager ska hon jobba med allt från löpande annonsering till utvärdering av annonsering. När det handlar om annonsering och utvärdering är hon en person som alltid frågar sig själv varför det ser ut som det gör och vilka delar man kan optimera för att få ut det bästa av en kampanj.

Det är ju bland det viktigaste som vi jobbar med, att titta på resultaten

Det lär också bli en hel del möten och samtal med kunder, för på Digitalsnack är ingen kund den andra lik och alla har olika mål med sin annonsering. 


Att utveckla och utvecklas

Precis som att ingen kund är den andra lik, är ingen dag den andra lik på Digitalsnack. Under 2020 blev annonsering i sociala medier allt mer efterfrågat och ökade med hela 175% på bara ett år! Fanny har nu i uppdrag att fortsätta utveckla Digitalsnacks annonseringstjänster. men hon ser även fram emot att själv utvecklas i sin roll som Campaign Manager. 

Det ska bli jätteroligt, att få vara med på den resan!

Välkommen på ombord Fanny nu kör vi 🎉


Vill du veta mer om annonsering i sociala medier? Kontakta Fanny!